Bygg til fremtiden

Å bygge et eget hus, er for de fleste en drøm..

Ved å bygge hus i Ytong fra et fast konsept slipper man mange kostnader, uforutsette hendelser, og unødvendig vedlikehold etterpå. Mye tid og penger brukes på å tenke ut alt det praktiske, skaffe riktige dokumentasjoner og produkter. Utvikle tegninger og evt. tilpasninger, finne riktige underentreprenører samt vurdere sikkerhet og helse. Kanskje har du nå sjansen til å bygge et hus som passer på vedlikeholdskostnader, oppvarmingskostnader og ser i tillegg flott og moderne ut.

StartHus

Når man bygger seg et hus er det ikke alltid man vet med en gang hvor lenge man skal bo der og til hvor mange personer eller hvor mange år det blir ditt hjem. Rask Bygg har utviklet StartHus som kan utvides etter behov og dermed muligheten for å begynne med et kvalitetshus som ikke er så stort i første omgang. Dermed skapes et finansielt pusterom til utvidelse er ønskelig og mulig.

StartHus er tegnet og konstruert på den måten at det er lett å utvide. Plantegninger til huset og påbygninger ligger klar hos oss og det betyr at du slipper tegningskostnader når Rask Bygg skal utføre (på) bygningsarbeidet. Man har selvfølgelig mulighet til å bestille plantegninger til påbygg eller

Et hus som er klar til fremtiden!

Bilder Nybygg

4 Leiligheter på Bjørnstjerne Bjørnsons veg i Molde

Enebolig, Ålesund

Enebolig, Ålesund

Enebolig, Ørskog

Enebolig, Ålesund

Hytte Strynefjellet; Byggetid: fire uker

Ønsker du mer informasjon?

Rask Bygg AS

Nørdalen 357
6250 Stordal

(+47) 480 61 825
sander@raskbygg.no

Samarbeidspartnere: